Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 31 Iulie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Activități recomandate: plantarea și transplantarea culturilor de grădină (în special a celor de boabe), udarea moderată, slăbirea și mulcirea solului, cât și aplicarea unor mici doze de îngrășăminte.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Pot fi plantate culturile de castraveți, ierburi aromatice sau ridichi, în sere sau pe pervazul ferestrelor. Este posibilă udarea și fertilizarea cu moderație. Este inacceptabilă aplicarea tratamentelor chimice.

post_thumb_preview
Grădina de flori

În grădina de flori sunt prielnice procesele de slăbire a solului, fertilizare și udare, cât și plantarea bulbilor de flori, a butașilor de trandafiri și a plantelor ornamentale. Nu utilizați substanțe chimice pe parcursul zilei.

post_thumb_preview
Pentru casă

Dacă ești un împătimit al activităților culinare, azi va trebui să te abții de la procesele de coacere în cuptor. În schimb te poți dedica fertilizării solului pentru plantele din locuința ta, însă cu moderație, pentru a nu provoca apariția bolilor fungice.

Recomandarea zilei

Această zi precede luna nouă - procesele de viață ale plantelor îngheață. Și, deși Luna este localizată în Rac productiv, nu este recomandat să se angajeze în însămânțare, plantare, altoire și transplantare de plante.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 687
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier