Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 10 iunie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Pe parcursul zilei de azi îți vei concentra atenția pe cultivarea plantelor decorative, a lianelor, înființarea culturilor de viță de vie, fructe de pădure și căpșuni. Procesele de udare moderată, fertilizare și realizare a tratamentelor împotriva dăunătorilor vor fi foarte eficace.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Este o zi potrivită pentru culegerea recoltelor de fructe și legume, cât și pentru plivirea și fertilizarea terenului. Se pot înființa noi culturi de ridichi, ardei iute, fasole și sparanghel, cât și mazăre.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Un moment potrivit pentru plantarea și îngrijirea culturilor urcătoare. Acestea au nevoie de fertilizarea și mulcirea solului, eliminarea buruienilor, cât și tăierea peluzei și îndepărtarea lăstarilor vechi și uscați.

post_thumb_preview
Plante de interior

Este o zi potrivită pentru activitățile de rutină și sarcinile la scară largă, cum ar fi curățenia generală sau micile reparații din gospodărie. Poți să te ocupi și de îngrijirea plantelor de interior prin udarea și tăierea acestora.

Pentru începători!

Luna se află în Fecioară, ceea ce înseamnă că este un moment prielnic pentru culturile de grădină, acestea formându-și un sistem radicular sănătos și o bună adaptabilitate la condițiile de mediu.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 370
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .