Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 12 iunie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Este perioada favorabilă pentru plantarea și transplantarea culturilor de grădină, în special a celor de pomi și arbuști fructiferi. Sunt posibile irigarea moderată și slăbirea solulu.Nu se recomandă aplicarea tratamentelor împotriva dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Planifică organizarea grădinii de legume și începe plantarea culturilor. Udarea și fertilizarea vor fi prielnice, stimulând dezvoltarea rapidă a plantelor. Nu este indicat controlul bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi perfectă pentru a planta culturile bulbice. Nu sunt interzise plantarea sau însămânțarea, cât nici transplantul plantelor perene de apartament. Abține-te de la pulverizarea sau tăierea culturilor ornamentale.

post_thumb_preview
Plante de interior

Timpul este favorabil pentru a te ocupa de treburile casnice, care nu necesită prea mult timp și efort. Ocupă-te de curățenie, spălare, redecorare, cât și de transplantarea florilor de interior. Nu este indicat să să te ocupi de coacerea produselor de patiserie.

Pentru începători!

Luna în creștere se află sub semnul zodiacal al Fecioarei, un semn de fertilitate scăzută sau medie. Legumele semănate azi se vor dezvolta puternic și sănătos.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 319
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .