Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 13 iunie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Activități recomandate azi: udare, fertilizare, aplicarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor, cât și cultivarea solului. Nu sunt permise manipulările culturilor prin tăiere, care pot afecta părțile plantelor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Azi este indicat să semeni roșii, ardei, vinete și diferite tipuri de plante ierboase în sere. Dacă starea solului permite, aplică tratamentele pentru eliminarea buruienilor, a bolilor și dăunătorilor. Nu este favorabilă transplantarea culturilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Ai grijă de aplicarea îngrășămintelor, irigarea plantelor ornamentale și protecția lor împotriva bolilor și dăunătorilor. Este posibilă însămânțarea culturilor ornamentale ce dezvoltă plante firave. Abține-te de la tăiere, transplantare și modelare a tufelor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi bună pentru munca în gospodărie. Ziua de azi este dominată de energie pozitivă, toate activitățile dovedindu-se a fi realizate cu mare succes. Cu toate astea nu este bine sa te suprasoliciți. Nu este indicată prepararea bunătăților prin coacere.

Recomandarea zilei

Luna în scădere sub semnul zodiacal al Berbecului, influențează plantele să germineze rapid, formând rădăcini puternice și tulpini viguroase, ce susțin cu ușurință recoltele mari și gustoase.

Publicat de: 18 dec 2022
Vizualizări: 725
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier