Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 13 iunie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Activități recomandate azi: udare, fertilizare, aplicarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor, cât și cultivarea solului. Nu sunt permise manipulările culturilor prin tăiere, care pot afecta părțile plantelor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Azi este indicat să semeni roșii, ardei, vinete și diferite tipuri de plante ierboase în sere. Dacă starea solului permite, aplică tratamentele pentru eliminarea buruienilor, a bolilor și dăunătorilor. Nu este favorabilă transplantarea culturilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Ai grijă de aplicarea îngrășămintelor, irigarea plantelor ornamentale și protecția lor împotriva bolilor și dăunătorilor. Este posibilă însămânțarea culturilor ornamentale ce dezvoltă plante firave. Abține-te de la tăiere, transplantare și modelare a tufelor.

post_thumb_preview
Plante de interior

Este o zi bună pentru munca în gospodărie. Ziua de azi este dominată de energie pozitivă, toate activitățile dovedindu-se a fi realizate cu mare succes. Cu toate astea nu este bine sa te suprasoliciți. Nu este indicată prepararea bunătăților prin coacere.

Pentru începători!

Luna în scădere sub semnul zodiacal al Scorpionului, influențează plantele să germineze rapid, formând rădăcini puternice și tulpini viguroase, ce susțin cu ușurință recoltele mari și gustoase.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 347
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .