Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 15 iunie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi favorabilă muncii în grădină și în livadă și planificării noilor culturi de pomi fructiferi. Pomii fructiferi vor dobândi o bună rezistență la boli și dăunători, cât și la temperaturile scăzute.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Activități recomandate: plantarea răsadurilor și a semințelor de legume, în special a soiuri timpurii. În cazul în care temperatura solului a crescut te poți gândi la plantarea tuturor culturilor de legume direct în teren deschis. Lasă transplantarea deoparte.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi favorabilă pentru cultivarea terenului, controlul bolilor și dăunătorilor, precum și pentru însămânțarea plantelor perene. Transplantul, tăierea și divizarea răsadurilor și a bulbilor, nu vor fi recomandate.

post_thumb_preview
Pentru casă

Azi vei uita de treburile casnice, pentru că ele nu vor fi realizate cu succes. Ocupă-te doar de activitățile care îți fac plăcere și de înființarea unei noi grădini de interior pe pervazul ferestrelor.

Recomandarea zilei

Culturile plantate azi, sub semnul zodiacal al Taurului, vor dezvolta un sistem radicular puternic și vor oferi recolte abundente de fructe, ce vor putea fi conservate timp îndelungat, fără a-și pierde proprietățile. 

Publicat de: 18 dec 2022
Vizualizări: 674
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier