Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 16 iunie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Azi este cel mai indicat ca plantele să nu fie deranjate. Pentru că se apropie luna plină, ele sunt sensibile la orice activitate ce poate fi făcută asupra lor. Concentrează-te pe eliminarea buruienilor, dăunătorilor și pe acțiunile de prelucrare a solului.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Irigare, tăierea culturilor și săparea stratului din zona rădăcinilor, nu sunt favorabile astăzi. Se recomandă lucrările de prelucrare a solului, plivitul și aplicarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Nu se recomandă plantarea, transplantarea și înmulțirea culturilor. Nu se recomandă irigarea plantelor sau tăierea lor. În schimb îți poți dedica timp distrugerii buruienilor, cât și combaterii bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Azi nu este indicat să desfășori activități casnice, cu excepția gătitului. Poți organiza o masă în familie, servindu-i pe cei dragi cu bunătăți proaspăt scoase din cuptor. Va fi o zi cu adevărat reușită deoarece astrele favorizează relațiile de comunicare.

Recomandarea zilei

Luna este în Gemeni , cu două zile înainte de Luna Nouă, Datorită acestui fapt nu se recomandă plantarea și transplantarea culturilor. Cel mai bine este ca acestea să fie lăsate să se odihnească și să acorzi atenție doar stării solului.

Publicat de: 18 dec 2022
Vizualizări: 590
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier