Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 16 iunie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Azi este cel mai indicat ca plantele să nu fie deranjate. Pentru că se apropie luna plină, ele sunt sensibile la orice activitate ce poate fi făcută asupra lor. Concentrează-te pe eliminarea buruienilor, dăunătorilor și pe acțiunile de prelucrare a solului.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Irigare, tăierea culturilor și săparea stratului din zona rădăcinilor, nu sunt favorabile astăzi. Se recomandă lucrările de prelucrare a solului, plivitul și aplicarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Nu se recomandă plantarea, transplantarea și înmulțirea culturilor. Nu se recomandă irigarea plantelor sau tăierea lor. În schimb îți poți dedica timp distrugerii buruienilor, cât și combaterii bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Plante de interior

Azi nu este indicat să desfășori activități casnice, cu excepția gătitului. Poți organiza o masă în familie, servindu-i pe cei dragi cu bunătăți proaspăt scoase din cuptor. Va fi o zi cu adevărat reușită deoarece astrele favorizează relațiile de comunicare.

Pentru începători!

Luna este în Săgetător într-o zi care precede luna plină. Datorită acestui fapt nu se recomandă plantarea și transplantarea culturilor. Cel mai bine este ca acestea să fie lăsate să se odihnească și să acorzi atenție doar stării solului.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 330
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .