Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 17 iunie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

În zilele aflate sub dominanța Săgetătorului, plantele sunt sensibile la procesele de manipulare, fiind predispuse la rănire și la întreruperea procesului de dezvoltare. Concentrează-te asupra plantării culturilor de plante ornamentale, cât și a celor de grădină.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este o zi perfectă pentru cultivarea semințelor în sere sau în teren deschis, doar dacă vremea o permite. Plantează culturi noi de legume și ierburi aromatice și abține-te de la udarea acestora.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Azi se recomandă plantarea culturilor ornamentale cu înflorire îndelungată. Acestea vor înflori timpuriu și abundent, dobândind culori intense. Slăbește solul și elimină buruienile, înlăturând totodată și dăunătorii.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este un timp favorabil pentru treburile casnice. Dacă nu ai avut timp, este momentul să începi curățenia de primăvară, împrospătând aerul locuinței. Redecorează și rearanjează piesele de mobilier și înființează o mică grădină de interior.

Recomandarea zilei

Culturile înființate sub semnul zodiacal al Gemenilor vor avea o creștere rapidă, însă nu garantează producerea unor recolte bogate. Plantele se vor dezvolta armonios, formând un sistem radicular viguros. Culturile vor fi rezistente la condițiile nefavorabile de mediu.

Publicat de: 18 dec 2022
Vizualizări: 669
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier