Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 18 iunie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Este o zi favorabilă pentru plantarea semințelor de legume, ale căror recolte vor putea fi stocate pentru o lunga perioadă de timp, păstrându-și gustul și proprietățile. Fertilizările vor fi binevenite și vor avea un efect pozitiv asupra plantelor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Toate culturile plantate azi vor dezvolta rădăcini puternice și vor produce recolte bogate. Înmuierea semințelor înainte de plantare va aduce un rezultat foarte bun, răsadurile dezvoltându-se viguros și sănătos.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Plantele ornamentale cultivate în această zi se vor dezvolta exemplar. Tulpinile vor avea o structură puternică, iar florile se vor deschide armonios, în culori vibrante.

post_thumb_preview
Plante de interior

Energia zilei de azi este scăzută, iar treburile casnice nu vor fi desfășurate cu spor. Ocupă-te de o mică curățenie și de activități care nu necesită un efort prea mare. Pot fi plantate culturile de interior, însă transplantarea este interzisă.

Pentru începători!

Luna se află sub semnul zodiacal al Capricornului, un semn de fertilitate medie, acest fapt contribuind la buna dezvoltare a culturilor plantate în această zi. Acestea vor fi rezistente la boli și dăunători și vor produce recolte.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 314
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .