Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 18 iunie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi favorabilă pentru plantarea semințelor de legume, ale căror recolte vor putea fi stocate pentru o lunga perioadă de timp, păstrându-și gustul și proprietățile. Fertilizările vor fi binevenite și vor avea un efect pozitiv asupra plantelor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Toate culturile plantate azi vor dezvolta rădăcini puternice și vor produce recolte bogate. Înmuierea semințelor înainte de plantare va aduce un rezultat foarte bun, răsadurile dezvoltându-se viguros și sănătos.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Plantele ornamentale cultivate în această zi se vor dezvolta exemplar. Tulpinile vor avea o structură puternică, iar florile se vor deschide armonios, în culori vibrante.

post_thumb_preview
Pentru casă

Energia zilei de azi este scăzută, iar treburile casnice nu vor fi desfășurate cu spor. Ocupă-te de o mică curățenie și de activități care nu necesită un efort prea mare. Pot fi plantate culturile de interior, însă transplantarea este interzisă.

Recomandarea zilei

Este Lună Nouă, sub semnul zodiacal al Racului, un semn de fertilitate medie, acest fapt contribuind la buna dezvoltare a culturilor plantate în această zi. Culturile vor fi rezistente la boli și dăunători și vor produce recolte abundente și gustoase.

Publicat de: 18 dec 2022
Vizualizări: 645
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier