Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 20 iunie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Lucrări recomandate în grădină: cultivarea solului, combaterea bolilor și dăunătorilor și eliminarea buruienilor, cât și recoltarea ierburilor medicinale. Nu se recomandă plantarea, transplantarea, udarea sau fertilizarea.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Ai grijă de plantele din grădina de legume: ocupă-te de plivit, slăbirea solului și combaterea dăunătorilor și a bolilor. Abține-te de la plantare, udare sau fertilizare.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o perioadă favorabilă pentru plantarea culturilor de flori și a celor ornamentale, în urma cărora vei putea obține exemplare în culori intense și forme spectaculoase. Este favorabilă tăierea florilor, săparea bulbilor pentru depozitare și colectarea semințelor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi potrivită pentru activitățile gospodărești: curățenia, spălarea ferestrelor sau reparațiile minore. Dacă gătitul este una dintre pasiunile tale, îți sugerăm să te ocupi de coacerea bunătăților în cuptor.

Recomandarea zilei

Sub influența Racului, plantele se vor dovedi a fi ușor mai fragile, cu un randament mediu de producție. Se recomandă doar plantarea culturilor ornamentale, care promit o dezvoltare viguroasă și sănătoasă.

Publicat de: 18 dec 2022
Vizualizări: 812
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier