Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 20 iunie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Lucrări recomandate în grădină: cultivarea solului, combaterea bolilor și dăunătorilor și eliminarea buruienilor, cât și recoltarea ierburilor medicinale. Nu se recomandă plantarea, transplantarea, udarea sau fertilizarea.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Ai grijă de plantele din grădina de legume: ocupă-te de plivit, slăbirea solului și combaterea dăunătorilor și a bolilor. Abține-te de la plantare, udare sau fertilizare.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o perioadă favorabilă pentru plantarea culturilor de flori și a celor ornamentale, în urma cărora vei putea obține exemplare în culori intense și forme spectaculoase. Este favorabilă tăierea florilor, săparea bulbilor pentru depozitare și colectarea semințelor.

post_thumb_preview
Plante de interior

Este o zi potrivită pentru activitățile gospodărești: curățenia, spălarea ferestrelor sau reparațiile minore. Dacă gătitul este una dintre pasiunile tale, îți sugerăm să te ocupi de coacerea bunătăților în cuptor.

Pentru începători!

Sub influența vărsătorului, plantele se vor dovedi a fi fragile, cu un randament scăzut. Se recomandă doar plantarea culturilor ornamentale, care promit o dezvoltare viguroasă și sănătoasă.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 331
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .