Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 22 iunie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Această zi este potrivită pentru a lucra pământul. Plivește buruienile, aplică tratamentele împotriva dăunătorilor și ocupă-te de modelarea tufelor și a coroanelor prin tăierea ramurilor vechi și uscate. Plantarea, transplantarea, udarea și fertilizarea sunt nefavorabile azi.

post_thumb_preview
Grădina de legume

În grădina de legume te vei putea ocupa de săparea și slăbirea solului, aranjarea culturilor de legume și eliminarea buruienilor și a dăunătorilor pentru a proteja plantele. Amână plantarea și transplantarea, irigarea sau fertilizarea.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Nu se recomandă ca azi să înființezi noi culturi de flori și plante ornamentale. Lucrează pământul și curăță terenul de buruieni și dăunători. Acordă atenție formării tufelor ornamentale și îndepărtează prin tăiere ramurile și tulpinile.

post_thumb_preview
Pentru casă

În casă vei putea desfășura activitățile ce nu necesită un efort fizic deosebit. Pregătește bunătăți în cuptor și relaxează-te desfășurând activități care-ți fac plăcere. Este permisă plantarea culturilor de apartament.

Recomandarea zilei

Luna rămâne sub semnul zodiacal al Leului. Semănarea, plantarea și transplantarea sunt mai puțin recomandate, deoarece plantele nu vor aveam un bun randament de prindere și dezvoltare, iar recoltele vor fi slabe.

Publicat de: 18 dec 2022
Vizualizări: 905
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier