Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 25 iunie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Planificarea și amenajarea peisagistică a grădinii sunt cele mai recomandate activități pe percursul zilei de azi. Elimină lăstarii uscați și bolnavi ai culturilor și ia măsurile de protecție împotriva bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Azi este o zi potrivită pentru a te ocupa de plantarea și transplantarea culturilor de grădină. De la această regulă fac excepție culturile de ridichi și varză chinezească. Ia măsurile de precauție necesare pentru a îndepărta buruienile și dăunătorii.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Ar fi perfect ca azi să profiți de timpul tău liber pentru a te ocupa de înființarea noilor culturi de plante ornamentale și flori. Acordă atenție plivirii și combaterii bolilor și dăunătorilor. Amenajează paturile de flori și completează armonios decorul.

post_thumb_preview
Pentru casă

Dacă ai nevoie de mai multe zile pentru a duce la bun sfârșit un șir de activități, este bine ca planurile să fie făcute cu calm. În schimb te poți ocupa de activitățile ușoare, cum ar fi curățenia și aranjarea lucrurilor în dulap.

Recomandarea zilei

Ziua în care Luna intră sub semnul zodiacal al Fecioarei, aduce influențe benefice asupra proceselor de plantare, transplantare și îngrijire a plantelor. Plantează, însămânțează și ai grijă de culturile deja prezente în grădina ta.

Publicat de: 18 dec 2022
Vizualizări: 860
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier