Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 26 iunie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Luna influențează foarte mult sensibilitatea plantelor, făcându-le mult mai vulnerabile. Astfel recomandăm ca ele să fie lăsate să se odihnească, iar atenția să fie concentrată pe partea de îngrijire a terenului și de planificare a noilor culturi.

post_thumb_preview
Grădina de legume

În decursul zilei de azi nu este indicată plantarea, transplantarea sau activitățile de îngrijire a culturilor de grădină ce pot afecta sistemul radicular. Pregătește solul și îndepărtează buruienile din jurul culturilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este un moment prielnic pentru a dedica atenția planificării terenului în grădina decorativă. Organizează spațiul pentru a asigura plantelor ornamentale condițiile necesare de dezvoltare armonioasă.

post_thumb_preview
Pentru casă

Nu demara acțiuni ce necesită un efort fizic mare sau timp îndelungat pentru finalizare. Schimbările radicale din locuință vor influența negativ armonia din casă. Coacerea și conservarea nu sunt indicate, deoarece nu vei obține un rezultat satisfîcător.

Recomandarea zilei

Luna în Balanță este un motiv bine întemeiat pentru a amâna plantarea și transplantarea culturilor, dar și pentru a evita orice activitate de îngrijire a plantelor. Treburile casnice vor fi desfășurate cu mare atenție.

Publicat de: 18 dec 2022
Vizualizări: 969
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier