Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 27 iunie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Azi vei lua o pauza de la activitatile ce vizeaza plantele. Poți să-ți dedici atenția eliminării buruienilor, lăstarilor și ramurilor uscate și bolnave, cât și tratamentelor de comnatere a bolilor și dăunătorilor. Plantele vor fi lăsate să se odihnească.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Pregătește terenul pentru viitoarele plantații și reorganizează plantarea. Nu se recomandă lucrările de manipulare a plantelor, cu excepția plivirii și aplicării tratamentelor de înlăturare a bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Florile și culturile decorative ar trebui lăsate în repaus, amânând plantarea sau transplantarea, cât și majoritatea activităților de îngrijire a plantelor. Este permisă aplicarea soluțiilor eficiente pentru eliminarea bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este un moment ideal pentru a acorda atenție micilor reparații ce trebuie făcute în incinta locuinței, cât și curățeniei: spălarea ferestrelor, stergerea prafului și aruncarea lucrurlor inutile. Aceste activități vor aduce un aer proaspăt casei, cât și armonie.

Recomandarea zilei

Luna rămâne sub semnul infertil al Balanței, iar influența zodiei se face resimțită în ceea ce privește rezistența plantelor. Plantele sunt vulnerabile, indicat fiind ca plantarea și îngrijirea culturilor să fie amânate.

Publicat de: 18 dec 2022
Vizualizări: 993
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier