Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 28 iunie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Acitivități recomandate: plantarea culturilor de grădină și a peluzei, udarea și fertilizarea minerală, altoirea și tăierea pomilor, cât și aplicarea tratamentelor împotriva dăunătorilor. Abține-te de la transplantare și de la manipularea rădăcinilor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Azi este favorabil semănatul legumelor și ierburilor aromatice, a căror recoltă este destinată depozitării, dar nu și înmulțirii semințelor. Este posibilă irigarea, fertilizarea și slăbirea solului în zona rădăcinilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este un timp ideal pentru plantarea culturilor ornamentale perene – acestea se vor dezvolta și vor înflori spectaculor, formând tufe bogate de flori, viu colorate. Plantele aflate în repaus vegetativ vor putea fi irigate și fertilizate.

post_thumb_preview
Plante de interior

Energia prezentă azi nu încurajează desfășurarea activităților din incinta locuinței, deoarece există pericolul de accidentare în timpul curățeniei sau reparațiilor. Se pot planta culturile de interior, cum ar fi: violete, begoniii, etc.

Pentru începători!

Luna este sub semnul Taurului, ceea ce indică o perioadă favorabilă pentru plantarea noilor culturi. Ele vor fi puternice și sănătoase, cu un sistem radicular viguros. 

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 345
(Voturi: 1, Evaluare: 4.0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .