Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 3 iunie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Luna nouă influențează foarte mult sensibilitatea plantelor, făcându-le mult mai vulnerabile. Astfel recomandăm ca ele să fie lăsate să se odihnească, iar atenția să fie concentrată pe partea de îngrijire a terenului și de planificare a noilor culturi.

post_thumb_preview
Grădina de legume

În decursul zilei de azi este indicată plantarea, transplantarea sau însămânțarea. Lucrările de îngrijire a culturilor de grădină nu vor afecta sistemul radicular. Pregătește solul și îndepărtează buruienile din jurul culturilor. Plantele îngrijite la timp te vor răsplăti cu recolte de calitate, pline de gust și aromă. De asemenea azi vei putea congela legumele deja culese.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este un moment prielnic pentru a dedica atenția planificării terenului în grădina decorativă. Organizează spațiul pentru a asigura plantelor ornamentale condițiile necesare de dezvoltare armonioasă. Vei putea înființa noi culturi de plante ornamentale, care să îți încânte privirea în perioada de înflorire.

post_thumb_preview
Pentru casă

Nu demara acțiuni ce necesită un efort fizic mare sau timp îndelungat pentru finalizare. Schimbările radicale din locuință vor influența negativ armonia din casă. Coacerea și conservarea nu sunt indicate, deoarece nu vei obține un rezultat satisfîcător.

Recomandarea zilei

Luna nouă în Săgetător este un motiv bine întemeiat pentru a efectua plantarea și transplantarea culturilor, dar și pentru a te ocupa de orice activitate de îngrijire a plantelor. Treburile casnice trebuie desfășurate cu mare atenție.

Publicat de: 18 dec 2022
Vizualizări: 812
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier