Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 30 iunie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

În decursul zilei de azi va fi favorabilă plantarea culturilor urcătoare, ce dezvoltă liane lungi și viguroase. Printre acestea se numără vița de vie, căpșunile, cât și plantele ornamentale. Sunt prielnice și acitivtățile precum tăierea sanitară și controlul dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Lucrări recomandate: ciupirea culturilor de leguminoase, slăbirea solului, plivitul, cât și aplicarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor. Fertilizarea solului pentru culturile de legume, este binevenită.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o perioadă prielnică pentru plantarea culturilor de plante ornamentale: iedera, crini, trandafiri și alte soiuri de liane cățărătoare. Te poți ocupa și de curățenia grădinii decorative, îndepărtarea buruienilor, slăbirea solului, cât și aplicarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Nu este un moment ideal pentru treburile care necesită timp îndelungat de finalizare, dar este în regulă să planifici amănunțit treaba pentru următoarele zile. Ocupă-te de activitățile casnice minore, de zi cu zi, cât și de plantarea culturilor de interior.

Recomandarea zilei

Luna în Scorpion aduce influențe pozitive asupra culturilor înființate azi, ele dezvoltând un sistem radicular puternic și sănătos. În schimb recoltele vor fi mai mici, dar gustul lor mult mai intens.

Publicat de: 18 dec 2022
Vizualizări: 1133
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier