Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 4 iunie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi potrivită pentru plantarea viței de vie, culturilor de lemongrass și căpșunilor, cât și a lianelor ornamentale. Se poate face tăierea de formare a coroanei culturilor ornamentale, cât și tratarea bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Lucrări favorabile: slăbirea solului, fertilizarea, plantarea culturilor de legume, cât și aplicarea tratamentelor de combatere a daăunătorilor și bolilor. Pot fi semănate plante ca pătrunjelul, spanacul, menta, fasolea sau ridichile.

post_thumb_preview
Grădina de flori

În grădina decorativă este momentul pentru a planta arbuști și plante ornamentale, târâtoare sau cățărătoare: iederă, iasomie, trandafiri, crini, etc. Tratamentele aplicate pentru combaterea dăunătorilor și a bolilor vor avea un real succes.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi perfectă pentru a te ocupa de treburile casnice de rutină: spălarea veselei sau a ferestrelor, curățenia, cât și redecorarea camerelor. Preparatele în cuptor vor ieși delicioase, iar plantele de interior se vor dezvolta armonios.

Recomandarea zilei

Luna se află sub dominanța Săgetătorului, ceea ce înseamnă că toate culturile înființate azi vor fi puternice și viguroase. Recoltele s-ar putea să fie mai slabe cantitativ, dar foarte delicioase și pline de aromă. De asemenea ele vor fi potrivite pentru depozitarea pe termen lung.

Publicat de: 18 dec 2022
Vizualizări: 611
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier