Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 7 iunie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Lucrări recomandate: cultivarea solului, plantarea culturilor ornamentale, transplantarea plantelor cu rădăcini puternice și eliminarea bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

În grădina de legume este recomandat să te ocupi de subțierea răsadurilor, slăbirea solului și plivitul buruienilor, cât și pregătirea terenului pentru următoarea plantare. Este recomandat ca irigarea să fie făcută cu moderație.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o perioadă perfectă pentru plantarea arbuștilor ornamentali și a unor culturi de floarea soarelui: mac, violete, calendula și margarete. Este favorabil să lucrezi pământul și să tai florile pentru alcătuirea buchetelor. Udarea și fertilizarea vor fi lăsate deoparte.

post_thumb_preview
Plante de interior

Este momentul ideal pentru a te ocupa de treburile casnice: curățenia, organizarea lucrurilor și spălarea veselei. Aceste activități vor revigora aerul energetic din casă. Produsele preparate prin coacere vor avea un adevărat succes.

Pentru începători!

Culturile care se plantează sub semnul Leului steril, în care se află luna, sunt nefavorabile. Se poate face o excepție pentru plantele care prezintă o bună rezistență la secetă, precum și pentru arborii ornamentali sau arbuști.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 365
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .