Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 9 iunie 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este perioada favorabilă pentru plantarea și transplantarea culturilor de grădină, în special a celor de pomi și arbuști fructiferi. Sunt posibile irigarea moderată și slăbirea solulu.Nu se recomandă aplicarea tratamentelor împotriva dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Planifică organizarea grădinii de legume și începe plantarea culturilor. Udarea și fertilizarea vor fi prielnice, stimulând dezvoltarea rapidă a plantelor. Nu este indicat controlul bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi perfectă pentru a planta culturile bulbice. Nu sunt interzise plantarea sau însămânțarea, cât nici transplantul plantelor perene de apartament. Abține-te de la pulverizarea sau tăierea culturilor ornamentale.

post_thumb_preview
Pentru casă

Timpul este favorabil pentru a te ocupa de treburile casnice, care nu necesită prea mult timp și efort. Ocupă-te de curățenie, spălare, redecorare, cât și de transplantarea florilor de interior. Nu este indicat să să te ocupi de coacerea produselor de patiserie.

Recomandarea zilei

Azi este descendent de Lună sub semnul zodiacal al Peștilor, un semn de fertilitate scăzută sau medie. Legumele semănate azi vor avea un randament de producție mediu, recoltele fiind slabe cantitativ, dar cu un gust și o savoare excelentă, cât și de dimensiuni mari.

Publicat de: 18 dec 2022
Vizualizări: 704
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier