Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 15 mai 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Când este lună plină este recomandabil ca plantele să nu fie deranjate sub nicio formă. În schimb vei putea restabili ordinea în spațiul din grădină și să elimini buruienile și dăunătorii din jurul culturilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este o zi ideală pentru a planta semințele de legume, adăugând în groapa de plantare fertilizatoarele care vor spori dezvoltarea acestora. Poți săpa și slăbi solul sau îți vei putea concentra atenția pe eliminarea buruienilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Ai grijă de pregătirea solului pentru a planta culturile de flori și plante ornamentale. Nu se recomandă tăierea și udarea acestora, dar nici plantarea unor noi culturi de flori.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi favorabilă pentru activitățile gospodărești. Fă curățenie generală spălând ferestrele, redecorând, zugrăvind sau reparând ce este nevoie în casă. Este indicat ca plantele de interior să nu fie deranjate prin lucrări de îngrijire.

Recomandarea zilei

Luna în Berbec aduce influențe pozitive în ceea ce privește formarea unor culturi bogate de fructe mari și gustoase. Luna plină nu permite activitățile de plantare și îngrijire a culturilor.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 674
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier