Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 2 mai 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi excelentă pentru plantarea arbuștilor și arborilor ornamentali, cât și pentru cultivarea terenului sau pentru orice tip de îngrijire a culturilor de grădină: udare, pansament foliar, eliminarea buruienilor și combaterea bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este un moment bun pentru semănat și pentru plantarea culturilor rădăcinoase, în special cartofii. Îngrijirea culturilor vegetative este de succes: udare, hrănire foliară, modelare, etc. Este posibilă însămânțarea ardeiului iute.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Azi îți poți lua angajamentul de a planta culturile ornamentale și decorative, dar și de a îngriji culturile prin udare, pansament foliar, tăiere și altoire.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi ideală pentru plantat și semănat plantele de interior. De asemenea treburile casnice vor avea un real succes. Fă ordine în casă, printre haine, redecorează și ai grijă de tine și de sufletul tău.

Recomandarea zilei

 Luna este încă în zodia Balanței. Culturile semănate sub acesta se dezvoltă bine și produc semințe de înaltă calitate. De asemenea recoltele vor fi pe măsura așteptărilor. Culturile bine-îngrijite ne răsplătesc întotdeauna cu recolte abundente și de calitate superioară.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 833
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier