Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 20 mai 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Activitățile recomandate pentru ziua de azi sunt: prelucrarea solului, plivitul, pulverizarea și aplicarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor, cât și plantarea culturilor de flori și plante ornamentale. Acestea vor avea avantajul de a se dezvolta și înflori rapid.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Pregătește terenul pentru viitoarele culturi, slăbește solul și îndepărtează buruienile prin plivit. Poți semăna culturi verzi (mentă, țelină, sparanghel, mărar, hrean etc.). Culturile de legume plantate sub semnul zodiacal al Săgetătorului, de obicei nu produc recolte semnificative.

post_thumb_preview
Grădina de flori

În grădina decorativă va trebui să amâni activitățile de irigare și manipulare a culturilor, care pot afecta integritatea plantelor. Este favorabil să acorzi atenție săpării bulbilor, slăbirii solului și feritilizarii cu substanțe uscate.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi excelentă pentru a te ocupa de treburile casnice, incluzând și curățenia generală sau finalizarea unor reparații necesare. Timpul este potrivit pentru o reuniune de familie în jurul mesei pline de prăjituri de casă.

Recomandarea zilei

Luna în Gemeni sub dominația căruia se află Luna, contribuie la creșterea rapidă și la dezvoltarea culturilor verzi, însă fiind un simbol al infertilității, recoltele vor fi nesemnificative.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 636
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier