Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 21 mai 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Culturile plantate azi, în special cele de fructe de pădure, vor crește lent, însă vor avea o rezistență ridicată la boli și dăunători, cât și o perioadă îndelungată de rodire. Se pot planta culturi de meri, peri, cirești, pruni, coacăzi, etc.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este o zi favorabilă pentru plantarea semințelor de legume, ale căror recolte vor putea fi stocate pentru o lunga perioadă de timp, păstrându-și gustul și proprietățile. Fertilizările vor fi binevenite și vor avea un efect pozitiv asupra plantelor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Grădinile decorative vor putea fi îmbogățite cu noi soiuri de plante ornamentale perene și flori, acestea dezvoltând tulpini puternice și flori pline de culoare. Sunt permise activitățile de irigare, tăiere și fertilizare.

post_thumb_preview
Pentru casă

Energia zilei de azi este scăzută, iar trebuirile casnice nu vor fi desfășurate cu spor. Ocupă-te de o mică curățenie și de activități care nu necesită un efort prea mare. Pot fi plantate culturile de interior, însă transplantarea este interzisă.

Recomandarea zilei

Luna se află în creștere sub semnul zodiacal al Gemenilor, un semn de fertilitate medie, acest fapt contribuind la buna dezvoltare a culturilor plantate în această zi. Acestea vor fi rezistente la boli și dăunători și vor produce recolte bogate și pline de aromă.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 973
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier