Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 31 mai 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Acitivități recomandate: plantarea culturilor de grădină și a peluzei, udarea și fertilizarea minerală, altoirea și tăierea pomilor, cât și aplicarea tratamentelor împotriva dăunătorilor. Abține-te de la transplantare și de la manipularea rădăcinilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Azi este favorabil semănatul legumelor și ierburilor aromatice, a căror recoltă este destinată depozitării, dar nu și înmulțirii semințelor. Este posibilă irigarea, fertilizarea și slăbirea solului în zona rădăcinilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este un timp ideal pentru plantarea culturilor ornamentale perene – acestea se vor dezvolta și vor înflori spectaculor, formând tufe bogate de flori, viu colorate. Plantele aflate în repaus vegetativ vor putea fi irigate și fertilizate.

post_thumb_preview
Pentru casă

Energia prezentă azi nu încurajează desfășurarea activităților din incinta locuinței, deoarece există pericolul de accidentare în timpul curățeniei sau reparațiilor. Se pot planta culturile de interior, cum ar fi: violete, begoniii, etc.

Recomandarea zilei

Luna este sub semnul Balanței, ceea ce indică o perioadă favorabilă pentru plantarea noilor culturi. Ele vor fi puternice și sănătoase, cu un sistem radicular viguros. Recoltele bogate vor putea fi depozitate timp indelungat.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 1217
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier