Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 7 mai 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Ziua de azi este favorabilă pentru activitățile ce necesită un efort fizic mai mare. Pot fi plantate culturile de căpșuni și cele ce formează liane. Este recomandat să acorzi atenție și calității solului, eliminând buruienile și tratând plantele împotriva bolilor și dăunătorilor. Evită tăierea.

post_thumb_preview
Grădina urbană

În grădină este benefic să desfășori activități ca plivitul, pulverizarea culturilor cu substanțe împotriva bolilor și dăunătorilor, cât și plantarea culturilor de mazăre, fasole și pepeni. Poți semăna și leguma ca ardei iuți și ridichi.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi potrivită pentru plantarea atbuștilor și a culturilor de plante ornamentale și flori. Este momentul să-ți îmbogățești grădina decorativă cu noi soiuri de trandafiri, crini și flori viu colorate. Tine cont de recomandările pentru grădină.

post_thumb_preview
Plante de interior

Este un timp excelent pentru a te ocupa de diferite treburi casnice, de la o mică ordine, până la redecorarea locuinței. Achiziția lucrurilor scumpe pentru casă va avea un real succes azi, creativitatea ta fiind la cote maxime. Este posibilă plantarea florilor în ghivece.

Pentru începători!

Luna în scădere în Pești este un semn fertil. Majoritatea lucrărilor de grădinărit sunt recomandate în această perioadă, în afară de tăiere și pulverizare.

Publicat de: 30 ian 2022
Vizualizări: 400
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .