Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 8 mai 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi favorabilă pentru plantarea culturilor horticole, cât și pentru activitățile de fertilizare și irigare. Nu se recomandă utilizarea pesticidelor asupra plantelor, cât nici replantarea pomilor și arbuștilor fructiferi.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Timpul este excelent pentru plantarea răsadurilor în grădina de legume, acestea dobândind o capacitate ridicată de dezvoltare și producție, însă recoltele nu vor putea fi depozitate timp îndelungat. Este recomandat să acorzi atenție soiurilor cu creștere redusă. Ocupă-te azi și de irigare și fertilizare.

post_thumb_preview
Grădina de flori

În grădina decorativă, culturile de flori vor putea fi înmulțite prin divizare. Butașii vor putea fi îngrijiți conform instrucțiunilor din agrotehnica, aplicând în același timp substanțele hrănitoare pentru o bună fertilizare. Nu este necesar să plantezi noi culturi bulboase.

post_thumb_preview
Pentru casă

Astrele influențează negativ schimbările din incinta casei, astfel nu ar fi indicat să începi lucrări serioase în ceea ce privește locuința ta. Nu este o zi potrivită nici pentru coacere, dar în schimb te poți concentra pe plantarea și transplantarea plantelor de interior, cât și de irigare.

Recomandarea zilei

Luna scade, trecând în Săgetător infertil. Plantele însămânțate (plantate) sub acest semn se disting prin creștere rapidă, dar recoltele sunt slabe., însă semințele lor sunt de o calitate excelentă.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 790
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier