Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 9 mai 2024

post_thumb_preview
Activități generale

Lucrări recomandate: cultivarea solului, plantarea culturilor ornamentale, transplantarea plantelor cu rădăcini puternice și eliminarea bolilor și dăunătorilor. Curăță solul de buruieni și alți dăunători, dar abține-te de la folosirea pesticidelor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

În grădina de legume este recomandat să te ocupi de subțierea răsadurilor, slăbirea solului și plivitul buruienilor, cât și pregătirea terenului pentru următoarea plantare. Este recomandat ca irigarea să fie făcută cu moderație.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o perioadă perfectă pentru plantarea arbuștilor ornamentali și a unor culturi de floarea soarelui: mac, violete, calendula și margarete. Este favorabil să lucrezi pământul și să tai florile pentru alcătuirea buchetelor. Udarea și fertilizarea vor fi lăsate deoparte.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este momentul ideal pentru a te ocupa de treburile casnice: curățenia, organizarea lucrurilor și spălarea veselei. Aceste activități vor revigora aerul energetic din casă. Produsele preparate prin coacere vor avea un adevărat succes.

Recomandarea zilei

Descendentul de Lună din Capricorn oferă culturilor(plantate) semințe de înaltă calitate. Dar nu se poate conta pe o recoltă abundentă.

Publicat de: 16 dec 2022
Vizualizări: 879
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier