Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 10 martie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Dacă vremea e secetoasă, ocupă-te de udarea plantelor și a peluzei. Curăță grădina de buruieni, cosește iarba și taie lăstarii vechi. Este favorabilă plantarea culturilor de grădină. Evită transplantarea.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Azi este o zi ideală pentru irigare, fertilizare, dar și pentru recoltarea cepei, usturoiului, verdețurilor și a ridichilor, ce se vor preta depozitării pe termen lung. Dacă este necesară slăbirea solului, acționează cu atenție: nu este permisă deteriorarea sistemului radicular.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Concentrează-ți atenția pentru îngrijirea grădinii de flori: se recomandă fertilizarea și udarea florilor și a gazonului, săparea bulbilor și tăierea florilor pentru formarea buchetelor. Evită transplantarea culturilor florale.

post_thumb_preview
Plante de interior

Prepară bunătăți în bucătărie, bucură-te de timpul petrecut acasă și dedică-l și reamenajării mobilei și redecorării camerelor. Ocupă-te azi și de plantele de pe pervazul ferestrei.

Pentru începători!

Luna se află în semnul Taurului fertil. Acest aspect aduce influențe asupra culturilor semănate azi, care vor oferi recolte bogate, excelente pentru conservare. Plantele vor avea o rezistență crescută la temperaturile ridicate ale verii.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 510
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .