Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 11 martie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Arborii și arbuștii plantați azi vor avea o rezistență ridicată la temperaturile scăzute ale iernii, însă vor fi predispuși la boli. În această zi sunt eficiente tratamentele aplicate împotriva bolilor și dăunătorilor. Nu este recomandată transplantarea.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Lucrările recomandate în ceea ce privește grădina de legume sunt cele de pregătire a semințelor pentru plantare. Culturile înființate azi vor fi foarte productive, iar recoltele vor dobândi o bună rezistență pentru depozitarea pe termen lung.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este un moment ideal pentru plantarea florilor și a plantelor ornamentale, care vor produce lăstari bogați, cu flori viu colorate și frumos mirositoare. De asemenea te poți ocupa de irigarea moderată, îndepărtarea buruienilor și fertilizarea solului.

post_thumb_preview
Pentru casă

Activitățile în gospodărie vor avea un real succes: spălatul geamurilor, curățenia generală și redecorarea. Plantele de interior vor avea nevoie de aceeași îngrijire pe care le-o acorzi celor din grădina de flori. Se pot planta bulbi noi de flori.

Recomandarea zilei

Luna în Scorpion favorizează formarea unor culturi bogate, puternice, rezistente, ce vor produce recolte pe măsura așteptărilor. Roadele vor fi pline de aromă și ideale pentru depozitarea pe termen lung. 

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 1405
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier