Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 11 martie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Arborii și arbuștii plantați azi vor avea o rezistență ridicată la temperaturile scăzute ale iernii, însă vor fi predispuși la boli. În această zi sunt eficiente tratamentele aplicate împotriva bolilor și dăunătorilor. Nu este recomandată transplantarea.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Lucrările recomandate în ceea ce privește grădina de legume sunt cele de pregătire a semințelor pentru plantare. Culturile înființate azi vor fi foarte productive, iar recoltele vor dobândi o bună rezistență pentru depozitarea pe termen lung.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este un moment ideal pentru plantarea florilor și a plantelor ornamentale, care vor produce lăstari bogați, cu flori viu colorate și frumos mirositoare. De asemenea te poți ocupa de irigarea moderată, îndepărtarea buruienilor și fertilizarea solului.

post_thumb_preview
Plante de interior

Activitățile în gospodărie vor avea un real succes: spălatul geamurilor, curățenia generală și redecorarea. Plantele de interior vor avea nevoie de aceeași îngrijire pe care le-o acorzi celor din grădina de flori. Se pot planta bulbi noi de flori.

Pentru începători!

Luna în Taur favorizează formarea unor culturi bogate, puternice, rezistente, ce vor produce recolte pe măsura așteptărilor.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 426
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .