Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 12 martie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi excelentă pentru plantarea culturilor de grădină, însă transplantarea nu este recomandată, la fel ca slăbirea solului în zona rădăcinilor: este inacceptabilă deteriorarea rădăcinilor. Taie lăstarii vechi și elimină buruienile din jurul plantelor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Culturile care beneficiază de irigare constantă și moderată, vor oferi recolte bogate, în special ceapa verde și ierburile aromatice. Evită slăbirea solului și altoirea.

post_thumb_preview
Grădina de flori

În grădina de flori acordă atenție fertilizării, plantării, udării moderate, cât și tăierii florilor pentru formarea buchetelor naturale, absolut spectaculoase. Nu este o zi favorabilă pentru transplantare.

post_thumb_preview
Pentru casă

Azi este o zi perfectă pentru coacerea delicateselor din aluat. Pentru plantele din interior, respectă ghidul și recomandările pentru îngrijirea grădinii de flori, care se aplică cu succes și în acest caz. Plantează sparanghelul și alte soiuri de legume ideale pentru creșterea pe pervazul ferestrei.

Recomandarea zilei

Semnul zodiacal al Scorpionului fertil, influențează pozitiv culturile de grădină, oferindu-le rezistență, recolte bogate, cât și un deliciu aparte fructelor și legumelor. Este ideală plantarea culturilor perene.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 1145
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier