Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 13 martie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

În această zi poate avea loc plantarea butașilor, a plantelor perene, lianelor ornamentale, cât și însămânțarea. Nu se recomandă irigarea, dar este benefică atât administrarea tratamentelor pentru boli și dăunători, cât și tunderea.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Acordă atenție culturilor, îngrijindu-le prin pulverizarea substanțelor pentru protecția împotriva dăunătorilor, slăbirea solului, însă evită udarea lor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Florile și plantele ornamentale au nevoie de îngrijire. Poți curăța solul de buruieni, tăia florile sau pulveriza tratamente pentru înlăturarea dăunătorilor și bolilor. Plantează noi soiuri de plante decorative, pentru a aduce un aer proaspăt grădinii tale.

post_thumb_preview
Pentru casă

Azi te poți implica și în activitățile de preparare a bunătăților de casă: dulcețuri, conserve, murături sau prepararea sucurilor naturale. Pentru grădina de plante de apartament, azi ea poate fi îmbogățită cu noi soiuri de plante ornamentale.

Recomandarea zilei

Luna în Săgetător ajută ca plantele să crească rapid, iar culturile înființate azi, să producă recolte semnificative, pline de savoare. Este momentul potrivit pentru a arunca o privire spre culturile deja înființate în grădină.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 980
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier