Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 13 martie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

În această zi poate avea loc plantarea butașilor, a plantelor perene, lianelor ornamentale, cât și însămânțarea. Nu se recomandă irigarea, dar este benefică atât administrarea tratamentelor pentru boli și dăunători, cât și tunderea.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Acordă atenție culturilor, îngrijindu-le prin pulverizarea substanțelor pentru protecția împotriva dăunătorilor, slăbirea solului, însă evită udarea lor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Florile și plantele ornamentale au nevoie de îngrijire. Poți curăța solul de buruieni, tăia florile sau pulveriza tratamente pentru înlăturarea dăunătorilor și bolilor. Plantează noi soiuri de plante decorative, pentru a aduce un aer proaspăt grădinii tale.

post_thumb_preview
Plante de interior

Azi te poți implica și în activitățile de preparare a bunătăților de casă: dulcețuri, conserve, murături sau prepararea sucurilor naturale. Pentru grădina de plante de apartament, azi ea poate fi îmbogățită cu noi soiuri de plante ornamentale.

Pentru începători!

Luna în Gemeni ajută ca plantele să crească rapid, iar culturile înființate azi, să producă recolte semnificative, pline de savoare.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 390
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .