Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 14 martie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Este o zi favorabilă pentru plantarea de iederă, passiflora, schisandra și alte culturi ornamentale ce vor aduce culoare și viață în gospodăria ta. Azi se pot aplica tratamentele pentru combaterea bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Activități recomandate: pregătirea terenului pentru plantarea culturilor de primăvară. Verifică stocul necesar de semințe de legume și ierburi aromatice și organizează grădina pentru a obține recolte bogate. Elimină buruienile și dăunătorii.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Dacă vremea este favorabilă, vei putea pregăti solul pentru a forma paturile de flori. Plivește terenul și plantează trandafirii sau culturile de plante cățărătoare, ornamentale. Amenajează-ți spațiul în așa fel încât plantele să aibă suficient spațiu de dezvoltare.

post_thumb_preview
Plante de interior

Dacă ai poftă de un deliciu proaspăt scos din cuptor, este o zi de succes pentru activitățile de coacere. Plantează sau transplantează plante de interior, dar abține-te de la a le uda sau fertiliza.

Pentru începători!

Luna în Gemeni va influența culturile înființate azi, ele neavând capacitatea de a oferi recolte bogate. Concentrează-ți atenția asupra colectării și procesării fructelor sau asupra îngrijirii plantelor.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 429
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .