Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 14 martie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi favorabilă pentru plantarea de iederă, passiflora, schisandra și alte culturi ornamentale ce vor aduce culoare și viață în gospodăria ta. Azi se pot aplica tratamentele pentru combaterea bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Activități recomandate: pregătirea terenului pentru plantarea culturilor de primăvară. Verifică stocul necesar de semințe de legume și ierburi aromatice și organizează grădina pentru a obține recolte bogate. Elimină buruienile și dăunătorii.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Dacă vremea este favorabilă, vei putea pregăti solul pentru a forma paturile de flori. Plivește terenul și plantează trandafirii sau culturile de plante cățărătoare, ornamentale. Amenajează-ți spațiul în așa fel încât plantele să aibă suficient spațiu de dezvoltare.

post_thumb_preview
Pentru casă

Dacă ai poftă de un deliciu proaspăt scos din cuptor, este o zi de succes pentru activitățile de coacere. Plantează sau transplantează plante de interior, dar abține-te de la a le uda sau fertiliza.

Recomandarea zilei

Luna în Săgetător va influența culturile înființate azi, ele neavând capacitatea de a oferi recolte bogate. Concentrează-ți atenția asupra colectării și procesării fructelor sau asupra îngrijirii plantelor.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 925
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier