Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 16 martie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi ideală pentru a te ocupa de altoirea culturilor pomicole, pentru prelucrarea solului și aplicarea îngrășămintelor minerale și organice. Aceste proceduri sunt favorabile în special pentru culturile de arbori și arbuști, cât și pentru cele de plante ornamentale și flori. Nu utiliza pesticidele.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Culturile de legume plantate azi vor avea un randament ridicat de producție, însă structura lor va fi fragilă. Curăță solul de buruieni și alți dăunători, dar abține-te de la folosirea pesticidelor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Se recomandă activități ca: plantarea, transplantarea și tăierea culturilor de flori (trandafiri, zambile, margarete, asteri și altele). Aplicați tratamentele utile pentru fertilizarea solului și pentru sporirea randamentului.

post_thumb_preview
Pentru casă

Ziua de azi aduce o energie pozitivă în jurul nostru, care trebuie folosită cu succes. Dedică-ți timpul treburilor casnice, cum ar fi curățenia generală și redecorarea. Poți planta și transplanta culturile de plante de interior.

Recomandarea zilei

Prezența lunii în Capricorn aduce influențe pozitive asupra recoltelor înființate azi. Ele vor oferi recolte bogate și satisfăcătoare și din punct de vedere al gustului.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 854
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier