Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 17 martie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Azi te vei putea ocupa în voie de organizarea culturilor de plante ornamentale prin plantare sau transplantare, cât și a culturilor bogate de căpșuni. În procesul de îngrijire vei acorda atenție tratării dăunătorilor și a bolilor specifice plantelor din grădină, cât și tăierii tulpinilor vechi ale tufelor de zmeură.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Începe să cureți terenul grădinii prin eliminarea buruienilor prin smulgere, slăbirea solului, udarea cât și aplicarea fertilizatoarelor. Este recomandat să plantezi noi culturi de legume, ale căror recolte vor fi ideale pentru consumul de vară.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Această zi este favorabilă pentru fertilizarea, slăbirea și mulcirea solului, cât și pentru efectuarea procesului de irigare. Este o zi de succes pentru transplantarea și înmulțirea plantelor perene, cât și pentru săparea bulbilor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Ocupă-te de mica grădină din interiorul casei, ele putând fi transplantate, udate și fertilizate. Este recomandat să plantezi trandafiri, crini, azalee sau alte plante destinate creșterii în ghivece.

Recomandarea zilei

Culturile înființate în această zi nu vor avea un randament ridicat de productivitate. Fructele și legumele pot fi lipsite de culoare, suculență și savoare. Dedică această zi plantelor decorative.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 844
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier