Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 18 martie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

În decursul zilei de azi ne vom dedica proceselor de îngrijire a culturilor din grădină: fertilizarea, plivirea și slăbirea solului, cât și aplicarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Dacă ți-a mai rămas spațiu liber în grădina de legume, este o zi ideală pentru plantarea unor noi culturi: verdeață și rădăcinoase. Dacă nu dorești acest lucru, este recomandat să aplici îngrășăminte solului.

post_thumb_preview
Grădina de flori

În grădina de flori este momentul să tunzi gazonul, să aplici îngrășăminte organice și minerale, cât și să elimini buruienile sau să efectuezi procesul de irigare moderată. Nu se recomandă transplantarea sau înmulțirea bulbilor de flori sau tăierea florilor.

post_thumb_preview
Plante de interior

În bucătărie evită gătitul prin coacere. Acordă atenția cuvenită plantelor din interiorul casei, ghidându-te după recomandările pentru grădina de flori.

Pentru începători!

Această perioadă ajută la obținerea unor culturi rezistente la boli, ce vor crește rapid dezvoltând un sistem radicular puternic, cât și a unor tulpini viguroase. Recoltele vor fi abundente și pline de savoare.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 411
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .