Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 19 martie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Pe parcursul zilei de azi îți vei concentra atenția pe cultivarea plantelor decorative, a lianelor, înființarea culturilor de viță de vie, fructe de pădure și căpșuni. Procesele de udare moderată, fertilizare și realizare a tratamentelor împotriva dăunătorilor vor fi foarte eficace.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este o zi potrivită pentru culegerea recoltelor de fructe și legume, cât și pentru plivirea și fertilizarea terenului. Se pot înființa noi culturi de ridichi, ardei iute, fasole și sparanghel, cât și mazăre.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Un moment potrivit pentru plantarea și îngrijirea culturilor urcătoare. Acestea au nevoie de fertilizarea și mulcirea solului, eliminarea buruienilor, cât și tăierea peluzei și îndepărtarea lăstarilor vechi și uscați.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi potrivită pentru activitățile de rutină și sarcinile la scară largă, cum ar fi curățenia generală sau micile reparații din gospodărie. Poți să te ocupi și de îngrijirea plantelor de interior prin udarea și tăierea acestora.

Recomandarea zilei

Luna se află în Vărsător, ceea ce înseamnă că este un moment prielnic pentru culturile de grădină, acestea formându-și un sistem radicular sănătos și o bună adaptabilitate la condițiile de mediu.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 854
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier