Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 20 martie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Este o zi ideală pentru cultivarea terenului, controlul bolilor și dăunătorilor prin pulverizare și pentru aplicarea soluțiilor fertilizatoare. Plantarea, transplantarea și tăierea culturilor vor trebui amânate.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Ziua de azi aduce un moment favorabil pentru a amenaja grădina în vederea plantării culturilor de grădină. De asemenea va trebui să te ocupi de slăbirea solului, fertilizarea și udarea lui, dar și de combaterea dăunătorilor. Abține-te de la plantare.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Deoarece se apropie luna plină, abandonează activitățile de plantare și transplantare. În schimb își poți concentra atenția pe planificarea și amenajarea grădinii decorative, pregătind solul prin udare și fertilizare.

post_thumb_preview
Pentru casă

Sunt binevenite orice activități de rutină care implică decorarea casei, curățenia sau micile reparații. Este recomandat să te ocupi de reamenajare, pentru a reîmprospăta energia din incinta casei. Cel mai indicat este să arunci toate lucrurile care nu-ți sunt utile și ocupă spațiu în zadar.

Recomandarea zilei

Ziua de dinainte de luna plină aduce o doză mare de energie în jur. Plantele se află în prin proces de dezvoltare, recomandat fiind ca ele să nu fie deranjate prin săpare sau replantare.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 785
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier