Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 22 martie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Azi este indicat să nu acorzi atenție plantelor, deoarece munca în grădină nu este deloc favorabilă. Indicat va fi să te ocupi de curățarea terenului îndepărtând buruienile și resturile culturilor vechi.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Majoritatea activităților de grădinărit sunt contraindicate pe parcursul acestei zile: recoltarea culturilor, plantarea, tăierea, cât și aplicarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor. Acordă atenție plivitului, slăbirii ușoare a solului, cât și plantării semințelor recoltate de la culturile vechi.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Toate recomandările plantelor de grădină pot fi aplicate și în cazul culturilor de flori. În cazul în care vremea permite, amenajează grădinile decorative, verifică starea bulbilor și elimină părțile uscate și bolnave ale plantelor.

post_thumb_preview
Plante de interior

Este un timp favorabil pentru treburile casnice. Poți începe prin curățarea casei, restabilind ordinea lucrurilor și eliminând toate lucrurile inutile din incinta locuinței. Nu te ocupa de activitățile care necesită un efort fizic intens.

Pentru începători!

Prezența lunii pline încă afectează culturile, ceea ce înseamnă că plantarea și recoltarea vor fi total interzise azi. Nu se recomandă lucrările de îngrijire a plantelor.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 570
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .