Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 22 martie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Azi este indicat să nu acorzi atenție plantelor, deoarece munca în grădină nu este deloc favorabilă. Indicat va fi să te ocupi de curățarea terenului îndepărtând buruienile și resturile culturilor vechi.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Majoritatea activităților de grădinărit sunt contraindicate pe parcursul acestei zile: recoltarea culturilor, plantarea, tăierea, cât și aplicarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor. Acordă atenție plivitului, slăbirii ușoare a solului, cât și plantării semințelor recoltate de la culturile vechi.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Toate recomandările plantelor de grădină pot fi aplicate și în cazul culturilor de flori. În cazul în care vremea permite, amenajează grădinile decorative, verifică starea bulbilor și elimină părțile uscate și bolnave ale plantelor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este un timp favorabil pentru treburile casnice. Poți începe prin curățarea casei, restabilind ordinea lucrurilor și eliminând toate lucrurile inutile din incinta locuinței. Nu te ocupa de activitățile care necesită un efort fizic intens.

Recomandarea zilei

Prezența lunii în Berbec încă afectează culturile, ceea ce înseamnă că plantarea și recoltarea vor fi total interzise azi. Nu se recomandă lucrările de îngrijire a plantelor.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 1064
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier