Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 24 martie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

În cazul în care vremea este favorabilă, te poți angaja în activități ca: prelucrarea solului, fertilizarea lui, combaterea bolilor și dăunătorilor, cât și în plantarea culturilor horticole, inclusiv a celor de fructe. Evită transplantarea și tăierea.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Azi este indicat să semeni roșii, ardei, vinete și diferite tipuri de plante ierboase în sere. Dacă starea solului permite, aplică tratamentele pentru eliminarea buruienilor, a bolilor și dăunătorilor. Nu este favorabilă transplantarea culturilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este posibilă cultivarea și fertilizarea solului, cât și prelucrarea culturilor de plante ornamentale. Aplică tratamentele pentru combaterea bolilor și dăunătorilor. Nu te ocupa de tăierea plantelor sau de înmulțirea culturilor prin divizare.

post_thumb_preview
Pentru casă

Nu va fi recomandată consumarea energiei prin realizarea activităților casnice. Ocupă-te doar de treburile necesare, care nu implică un efort fizic mare: spălare, curățenie sau îngrijirea plantelor de interior.

Recomandarea zilei

Luna aflată sub semnul Berbecului favorizează plantarea noilor culturi. Plantele vor dezvolta rădăcini și tulpini puternice și viguroase, oferind în același timp culturi bogate și delicioase.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 840
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier