Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 24 martie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

În cazul în care vremea este favorabilă, te poți angaja în activități ca: prelucrarea solului, fertilizarea lui, combaterea bolilor și dăunătorilor, cât și în plantarea culturilor horticole, inclusiv a celor de fructe. Evită transplantarea și tăierea.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Azi este indicat să semeni roșii, ardei, vinete și diferite tipuri de plante ierboase în sere. Dacă starea solului permite, aplică tratamentele pentru eliminarea buruienilor, a bolilor și dăunătorilor. Nu este favorabilă transplantarea culturilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este posibilă cultivarea și fertilizarea solului, cât și prelucrarea culturilor de plante ornamentale. Aplică tratamentele pentru combaterea bolilor și dăunătorilor. Nu te ocupa de tăierea plantelor sau de înmulțirea culturilor prin divizare.

post_thumb_preview
Plante de interior

Nu va fi recomandată consumarea energiei prin realizarea activităților casnice. Ocupă-te doar de treburile necesare, care nu implică un efort fizic mare: spălare, curățenie sau îngrijirea plantelor de interior.

Pentru începători!

Luna aflată sub semnul Scorpionului favorizează plantarea noilor culturi. Plantele vor dezvolta rădăcini și tulpini puternice și viguroase, oferind în același timp culturi bogate și delicioase.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 419
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .