Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 25 martie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Este o zi perfectă pentru plantarea butașilor, răsadurilor și a puieților de arbori și arbuști fructiferi (căpșuni, caiși, afini etc.). Solul poate fi pregătit pentru cultivare, curățat, putând de asemenea să combați bolile și dăunătorii.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Se recomandă semănatul în sere sau în teren deschis, în cazul în care solul nu este înghețat. Vor putea fi plantate culturi noi de ceapă, ridichi, mărar și pătrunjel. Nu este indicat să efectuezi irigarea culturilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este un moment ideal pentru plantarea florilor și a plantelor ornamentale ce dezvoltă liane urcătoare sau curgătoare. Solul poate fi slăbit și curățat de buruieni, iar plantele vor putea fi pulverizate cu soluții pentru îndepărtarea bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Plante de interior

Este recomandabil ca acasă să aloci timp suficient curățeniei, însă încearcă să nu-ți consumi toată energia prin aceste activități. Desfășoară activități care îți fac plăcere, cum ar fi gătitul sau îngrijirea plantelor de interior.

Pentru începători!

Luna în Săgetător aduce semne de infertilitate în ceea ce privește culturile. Culturile care sunt plantate azi vor avea o dezvoltare rapidă, însă recoltele nu vor fi atât de bogate.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 393
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .