Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 26 martie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

În zilele aflate sub dominanța Săgetătorului, plantele sunt sensibile la procesele de manipulare, fiind predispuse la rănire și la întreruperea procesului de dezvoltare. Concentrează-te asupra plantării culturilor de plante ornamentale, cât și a celor de grădină.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Este o zi perfectă pentru cultivarea semințelor în sere sau în teren deschis, doar dacă vremea o permite. Plantează culturi noi de legume și ierburi aromatice și abține-te de la udarea acestora.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Azi se recomandă plantarea culturilor ornamentale cu înflorire îndelungată. Acestea vor înflori timpuriu și abundent, dobândind culori intense. Slăbește solul și elimină buruienile, înlăturând totodată și dăunătorii.

post_thumb_preview
Plante de interior

Este un timp favorabil pentru treburile casnice. Dacă nu ai avut timp, este momentul să începi curățenia de primăvară, împrospătând aerul locuinței. Redecorează și rearanjează piesele de mobilier și înființează o mică grădină de interior.

Pentru începători!

Culturile înființate sub semnul zodiacal al Săgetătorului vor avea o creștere rapidă, însă nu garantează producerea unor recolte bogate.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 525
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .