Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 27 martie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Ziua de azi aduce timpul potrivit pentru plantarea și îngrijirea culturilor decorative și a celor de fructe (struguri, cireșe, căpșuni). Tunderea culturilor de pomi fructiferi ar trebui amânată, însă poți elimina ramurile uscate sau vărui trunchiurile lor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Este un timp prielnic pentru însămânțarea culturilor de legume și ierburi aromatice. Pentru ca terenul să fie potrivit pentru procesul de plantare, buruienile vor trebui îndepărtate. Scoate bulbii pentru depozitarea pe termen lung și tratează plantele împotriva dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Slăbirea solului va fi favorabilă, eliminând în același timp și resturile vegetative ale culturilor vechi. Fertilizează solul și udă-l în abundență, pentru ca substratul să fie pregătit pentru plantarea de primăvară.

post_thumb_preview
Plante de interior

Este o zi perfectă pentru gătit! Prepară deliciile prin coacere și pregătește conservele de casă. Alocă-ți timp și pentru hobby-urile preferate și pentru activitățile creative. Este cel mai bun moment pentru reamenajarea casei.

Pentru începători!

Luna în Săgetător contribuie la finalizarea cu succes a activităților începute cu zile în urmă. Dacă te simți obosit, lasă munca deoparte și relaxează-te făcând o plimbare în compania celor dragi.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 412
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .