Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 27 martie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Ziua de azi aduce timpul potrivit pentru plantarea și îngrijirea culturilor decorative și a celor de fructe (struguri, cireșe, căpșuni). Tunderea culturilor de pomi fructiferi ar trebui amânată, însă poți elimina ramurile uscate sau vărui trunchiurile lor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Este un timp prielnic pentru însămânțarea culturilor de legume și ierburi aromatice. Pentru ca terenul să fie potrivit pentru procesul de plantare, buruienile vor trebui îndepărtate. Scoate bulbii pentru depozitarea pe termen lung și tratează plantele împotriva dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Slăbirea solului va fi favorabilă, eliminând în același timp și resturile vegetative ale culturilor vechi. Fertilizează solul și udă-l în abundență, pentru ca substratul să fie pregătit pentru plantarea de primăvară.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este o zi perfectă pentru gătit! Prepară deliciile prin coacere și pregătește conservele de casă. Alocă-ți timp și pentru hobby-urile preferate și pentru activitățile creative. Este cel mai bun moment pentru reamenajarea casei.

Recomandarea zilei

Luna în Gemeni contribuie la finalizarea cu succes a activităților începute cu zile în urmă. Dacă te simți obosit, lasă munca deoparte și relaxează-te făcând o plimbare în compania celor dragi.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 771
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier