Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 28 martie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Azi se pot planta culturile de pomi fructiferi. Ele vor fi rezistente la condițiile meteorologice neprielnice, la boli și dăunători, iar recoltele vor fi bogate și delicioase. Fructele nu vor avea dimensiuni foarte mari, însă vor avea o bună capacitate de depozitare.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Toate culturile plantate azi vor dezvolta rădăcini puternice și vor produce recolte bogate. Înmuierea semințelor înainte de plantare va aduce un rezultat foarte bun, răsadurile dezvoltându-se viguros și sănătos.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Plantele ornamentale cultivate în această zi se vor dezvolta exemplar. Tulpinile vor avea o structură puternică, iar florile se vor deschide armonios, în culori vibrante.

post_thumb_preview
Pentru casă

Este timpul să acorzi atenție curățeniei, scăpând de toate lucrurile care nu-ți mai sunt de folos. Activitățile de rutină vor avea un real succes, iar în bucătărie imaginația te va ajuta să pregătești preparate inedite, pline de deliciu.

Recomandarea zilei

Luna în Rac ne sugerează să ne angajăm în activități care nu necesită un efort fizic mare. Rezolvă sarcinile simple din gospodărie, care nu implică nevoia de a cere ajutor.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 854
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier