Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 29 martie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Este un moment favorabil pentru a înființa noi culturi de arbuști și pomi fructiferi. Aceștia vor o dezvoltare viguroasă și sănătoasă, iar recoltele vor fi pe măsură. Fructele vor fi suculente și delicioase și ideale pentru depozitare.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Vremea ne permite să începem procesul de plantare în grădina de legume. Plantele vor forma un sistem radicular puternic, iar recoltele vor fi bogate. Săparea terenului va ajuta la scăderea gradului de formare a buruienilor, iar udarea va spori dezvoltarea răsadurilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Azi vei putea cultiva plante perene în sere sau în teren deschis. Înflorirea va fi abundentă, iar florile vor căpăta culori intense și luminoase. Terenul trebuie pregătit prin fertilizare și udare, ajutând la dezvoltarea armonioasă a plantelor.

post_thumb_preview
Plante de interior

Nu te angaja în activități ce necesită un proces îndelungat de finalizare. Este mai bine să desfășori activități simple, care nu necesită un efort fizic deosebit. Curățenia casei și gătitul, te vor ajuta să-ți îmbunătățești starea de spirit.

Pentru începători!

Luna în Capricorn va oferi plantelor capacitatea de a se dezvolta armonios, formând rădăcini puternice, dar și o rezistență crescută la boli și dăunători.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 448
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .