Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 29 martie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Este un moment favorabil pentru a înființa noi culturi de arbuști și pomi fructiferi. Aceștia vor o dezvoltare viguroasă și sănătoasă, iar recoltele vor fi pe măsură. Fructele vor fi suculente și delicioase și ideale pentru depozitare.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Vremea ne permite să începem procesul de plantare în grădina de legume. Plantele vor forma un sistem radicular puternic, iar recoltele vor fi bogate. Săparea terenului va ajuta la scăderea gradului de formare a buruienilor, iar udarea va spori dezvoltarea răsadurilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Azi vei putea cultiva plante perene în sere sau în teren deschis. Înflorirea va fi abundentă, iar florile vor căpăta culori intense și luminoase. Terenul trebuie pregătit prin fertilizare și udare, ajutând la dezvoltarea armonioasă a plantelor.

post_thumb_preview
Pentru casă

Nu te angaja în activități ce necesită un proces îndelungat de finalizare. Este mai bine să desfășori activități simple, care nu necesită un efort fizic deosebit. Curățenia casei și gătitul, te vor ajuta să-ți îmbunătățești starea de spirit.

Recomandarea zilei

Luna în Rac va oferi plantelor capacitatea de a se dezvolta armonios, formând rădăcini puternice, dar și o rezistență crescută la boli și dăunători.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 854
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier