Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 30 martie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Începe munca în grădină prin slăbirea solului, tunderea ramurilor vechi și îndepărtarea buruienilor. Astfel terenul va fi pregătit pentru plantarea de primăvară, iar plantele se vor dezvolta armonios.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Ziua de azi nu este prielnică pentru procesul de plantare. În schimb te poți ocupa de îngrijirea terenului, săpând substratul și îndepărtând buruienile, care vor dispărea pentru o lungă perioadă de timp. Lasă culturile să se odihnească, astfel vor primi un impuls în procesul de dezvoltare.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Amână plantarea culturilor ornamentale pentru zilele următoare. Curăță solul de buruieni, frunze și ramuri vechi și uscate și pregătește-l prin udare și fertilizare.

post_thumb_preview
Pentru casă

Orice plan va fi dus azi la bun sfârșit. Fie că te gândești la curățenia generală a casei, să faci schimbări radicale în decor sau să investești în noi piese de mobilier, tot va ieși așa cum îți dorești. Preparatele în cuptor vor ieși pe măsura așteptărilor, fragede și gustoase.

Recomandarea zilei

Luna se află în creștere sub semnul zodiacal al Racului aduce un plus de energie zilei de azi, în special în desfășurarea activităților gospodărești.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 856
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier