Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 31 martie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Verifică starea pomilor și a arbuștilor și elimină ramurile vechi și uscate, stimulând astfel formarea sănătoasă a coroanei. Amână azi plantarea și transplantarea și protejează răsadurile de soarele de primăvară printr-o folie de aluminiu.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Azi este favorabil să colectezi tot ce-ți propui să depozitezi pentru o lungă perioadă de timp: plante medicinale, bulbi, semințe etc. Evită plantarea și transplantarea culturilor, deoarece acestea au riscul de a se dezvolta slab, iar producția să fie foarte scăzută.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Evită lucrările ce pot afecta rădăcinile culturilor. Aplică tratamentele eficiente împotriva bolilor și dăunătorilor. Florile tăiate își vor păstra prospețimea timp îndelungat, iar semințele colectate vor avea un grad sporit de germinare. Curăță solul de buruieni.

post_thumb_preview
Pentru casă

Revizuiește planurile făcute anterior și du-le la bun sfârșit, însă nu te angaja în noi activități. Este un moment prielnic pentru a desfășura activitățile gospodărești și pentru a-ți crea confortul dorit în propria locuință.

Recomandarea zilei

Luna în Leu aduce influențe negative în ceea ce privește activitățile de plantare și transplantare. Concentrează-te pe lucrările de pregătire a terenului și de îngrijire a culturilor existente.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 1280
(Voturi: 1, Evaluare: 5.0)
mc visa paypal fancurier