Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 5 martie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Plantarea și transplantarea sunt nefavorabile în prezent. Lucrări recomandate în grădină: recoltarea fructelor, colectarea semințelor, modelarea și formarea coroanelor și mulcirea solului. Sunt eficiente și procesele pentru prevenirea și tratarea bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Eforturile zilei de azi se concentrează doar asupra activității de colectare a fructelor și semințelor. De asemenea acordă îngrijirea și culturilor legumicole, curățând terenul din jurul acestora. Evită procesul de irigare.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Este o zi de succes pentru săparea bulbilor și a tuberculilor, cât și pentru tăierea părților uscate a plantelor, slăbirea solului și mulcirea terenului.

post_thumb_preview
Plante de interior

Este o zi ideală pentru a face curat în gospodărie: spală rufele și geamurile, șterge praful și reamenajează piesele de mobilier. Nu este indicat să te ocupi de preparatele prin coacere, deoarece acestea nu vor avea un rezultat satisfăcător.

Pentru începători!

Influența lunii noi încă se face simțită, aceasta fiind o perioadă nefavorabilă pentru munca în grădină. Lăsați plantele să se odihnească!

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 493
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .