Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 6 martie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Lasă deoparte azi activitățile care implică plantarea și transplantarea culturilor de grădină, cât și tăierea și tratarea dăunătorilor sau recoltarea. Dedică atenție pregătirii terenului, plivind, udând sau săpând gropile de plantare.

post_thumb_preview
Grădina de legume

În general este o perioadă perfectă pentru toate activitățile de grădinărit.  Începe să plantezi sau să însămânțezi noile culturi de legume, care vor produce recolte bogate și pline de gust. Acordă atenției și terenului din jur și îndepărtează toate uscăciunile.  Acum poți planta și ierburile aromatice, atât în grădină, cât și în sere.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Grădina de plante ornamentale nu permite realizarea tuturor activităților dedicate acestora. Sunt indicate doar procesele de mulcire a solului, udare moderată și îndepărtare a buruienilor și resturilor vegetale.

post_thumb_preview
Pentru casă

Plantele de interior vor putea beneficia de atenție. Curăți solul din ghivece și asigură umiditatea moderată pentru a le asigura dezvoltarea prielnică. Evită plantarea sau transplantarea, cât și tăierea florilor. Amână activitățile de coacere și conservare a preparatelor!

Recomandarea zilei

Luna în creștere în Fecioară este un semn al productivității. Cu toate astea, lucrările care interferează în activitatea vitală a plantelor, pot fi dăunătoare. Nu este o zi bună pentru recoltarea fructelor sau depozitarea acestora.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 812
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier