Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 6 martie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Lasă deoparte azi activitățile care implică plantarea și transplantarea culturilor de grădină, cât și tăierea și tratarea dăunătorilor sau recoltarea. Dedică atenție pregătirii terenului, plivind, udând sau săpând gropile de plantare.

post_thumb_preview
Grădina urbană

Fiind lună plină, preocupările zilei de azi vor fi udarea moderată, slăbirea și mulcirea solului. Nu sunt favorabile lucrările de tăiere și tratare împotriva bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Grădina de plante ornamentale nu permite realizarea tuturor activităților dedicate acestora. Sunt indicate doar procesele de mulcire a solului, udare moderată și îndepărtare a buruienilor și resturilor vegetale.

post_thumb_preview
Plante de interior

Plantele de interior vor putea beneficia de atenție. Curăți solul din ghivece și asigură umiditatea moderată pentru a le asigura dezvoltarea prielnică. Evită plantarea sau transplantarea, cât și tăierea florilor. Amână activitățile de coacere și conservare a preparatelor!

Pentru începători!

Luna nouă în Pești este un semn al productivității. Cu toate astea, lucrările care interferează în activitatea vitală a plantelor, pot fi dăunătoare. Este o zi bună pentru odihna culturilor.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 394
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .