Comenzi telefonice şi consultanţă
0359 801 300
0

Calendarul lunar al grădinarului - 7 martie 2022

post_thumb_preview
Calendarul grădinarului

Lucrări recomandate: pregătirea gropilor pentru plantarea de primăvară, îndepărtarea buruienilor, udarea moderată, cât și slăbirea și mulcirea solului. Nu este indicat să te ocupi de plantare sau transplantare, dar nici de activitățile de combatere a bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina urbană

În grădina de legume cea mai potrivită activitate este cea de îngrijire a culturilor, concentrându-te pe plivitul terenului, udarea și mulcirea solului. Evită fertilizarea și tăierea plantelor.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Azi nu este indicat să-ți dedici timpul plantării și transplantării florilor sau aplicării tratamentelor pentru combaterea bolilor și dăunătorilor. Pregătește gropile pentru bulbii de primăvară și udă solul pentru a-i asigura un grad moderat de umiditate.

post_thumb_preview
Plante de interior

Amână activitățile de coacere și conservare în bucătăria proprie. În schimb ocupă-te de curățenie, spălatul rufelor și reamenajarea locuinței. Aplică recomandările de îngrijire a plantelor de grădină și celor de interior.

Pentru începători!

Luna nouă continuă să aibă influențe asupra plantelor. Luna în Pești nu favorizează plantarea și transplantarea, azi fiind permise doar udarea și slăbirea solului.

Publicat de: 29 noi 2021
Vizualizări: 388
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
GrădinaMax utilizează tehnologii de tip cookie pentru a îmbunătăți experiența ta în magazinul online. Prin continuarea navigării îți dai acordul pentru folosirea cookieurilor .