Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 7 martie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Lucrări recomandate: pregătirea gropilor pentru plantarea de primăvară, îndepărtarea buruienilor, udarea moderată, cât și slăbirea și mulcirea solului. Nu este indicat să te ocupi de plantare sau transplantare, dar nici de activitățile de combatere a bolilor și dăunătorilor.

post_thumb_preview
Grădina de legume

În grădina de legume cea mai potrivită activitate este cea de îngrijire a culturilor, concentrându-te pe plivitul terenului, udarea și mulcirea solului. Luna plină favorizează fertilizarea plantelor, utilizând îngrășăminte de primă clasă. Dacă și vremea este favorabilă, culturile se vor dezvolta armonios, iar recoltele vor fi pe măsură.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Azi nu este indicat să-ți dedici timpul plantării și transplantării florilor sau aplicării tratamentelor pentru combaterea bolilor și dăunătorilor. Pregătește gropile pentru bulbii de primăvară și udă solul pentru a-i asigura un grad moderat de umiditate.

post_thumb_preview
Pentru casă

Amână activitățile de coacere și conservare în bucătăria proprie. În schimb ocupă-te de curățenie, spălatul rufelor și reamenajarea locuinței. Aplică recomandările de îngrijire a plantelor de grădină și celor de interior.

Recomandarea zilei

Luna plină sub semnul zodiacal al Fecioare continuă să aibă influențe asupra plantelor. Această fază a lunii aduce influențe benefice asupra tuturor activităților de grădinărit. Nu te neglija și acordă timp și activităților de relaxare și recreere.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 702
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier