Comenzi telefonice şi consultanţă
0

Calendarul lunar al grădinarului - 8 martie 2023

post_thumb_preview
Activități generale

Zi destinată măsurilor de prevenire și combatere a bolilor și dăunătorilor ce pot amenința culturile de grădină. Prelucrarea terenului prin îndepărtarea răsadurilor vechi și a resturilor uscate este favorabilă pentru împrospătarea solului. De asemenea se pot realiza fertilizări uscate.

post_thumb_preview
Grădina de legume

Azi pot fi semănate culturile rapide de legume, care se vor dezvolta timpuriu: verdeață, ridichi, ceapă etc. Nu este o zi prielnică pentru irigarea și fertilizarea lichidă, transplantarea sau plantarea plantelor bulboase.

post_thumb_preview
Grădina de flori

Se realizează cu succes tăierea florilor, este benefică slăbirea solului și cultivarea culturilor florale decorative, care vor avea rezultate excelente și te vor fascina cu aspectul lor atractiv.

post_thumb_preview
Pentru casă

Fă-ți timp pentru lucrul în bucătărie. Nu se recomandă însămânțarea și plantarea culturilor de interior. Ghidează-te după recomandările pentru grădina de flori și acordă plantelor îngrijirea adecvată.

Recomandarea zilei

Semnul Fecioarei domină această perioadă, ceea ce înseamnă că procesul de creștere al plantelor va fi rapid, dar dezvoltarea și producția recoltelor vor fi slabe. Recoltele vor fi în mărimi mici sau medii.

Publicat de: 24 noi 2022
Vizualizări: 671
(Voturi: 0, Evaluare: 0)
mc visa paypal fancurier